سرپلوس سراتو

قیمت سرپلوس سراتو – لوازم یدکی کیا سراتو – قطعات موتور و انتقال قدرت کیا سراتو

ارائه کلیه قطعات و لوازم یدکی کیا سراتو از بازار ملت تهران

سرپلوس کیا سراتو / سرپلوس کیا جینیون پارت
سرپلوس کیا سراتو 2010
ویژگی های اصلی
برند قطعه:کیا جینیون پارت
خودرو ساز:کیا
مناسب برای:سراتو

توضیحات

سرپلوس سراتو – فروش کلیه لوازم یدکی کیا سراتو- قطعات موتور و انتقال قدرت کیا سراتو

ارائه کلیه قطعات و لوازم یدکی کیا سراتو از بازار ملت تهران

کاملترین مجموعه قطعات و لوازم یدکی کیا سراتو اعم از بدنه، موتوری، برقی و …

سرپلوس کیا سراتو / سرپلوس کیا جینیون پارت
سرپلوس کیا سراتو 2010
ویژگی های اصلی
برند قطعه:کیا جینیون پارت
خودرو ساز:کیا
مناسب برای:سراتو

فروش و پخش کلیه قطعات موتور و انتقال قدرت کیا سراتو از بازار قطعات یدکی ملت تهران

فروشگاه ملت یدک مجموعه کاملی از لوازم یدکی و قطعات موتور و انتقال قدرت کیا سراتو و همه مدل خودروهای شرکت کیا موتور را ارائه می دهد.

جهت خرید سرپلوس سراتو و سایر لوازم کیا سراتو

با واحد فروش تماس بگیرید.

سرپلوس سراتو بخش متحرک انتهایی پلوس است که جهت چرخش پیچشی پلوس تعبیه شده است. به عبارت دیگر، سرپلوس سراتو، وظیفه انتقال آخرین مرحله نیرو به چرخ‌ها بر عهده دارد.

کار پلوس ماشین چیست؟

در قسمت جلوبندی کیا سراتو قطعات زیادی به کار رفته است که برای به حرکت درآوردن اتومبیل، تمام این قطعات باید به صورت هماهنگ و منظم وظیفه خود را انجام دهند. کار اصلی پلوس انتقال نیروی چرخش به چرخ‌های اتومبیل است. در حقیقت، میله‌ای درون دیفرانسیل قرار دارد که به چرخ‌های سمت راست و چپ وصل می‌شود این میله تقریبا همان پلوس است.

بنابراین هنگامی که نیروی تولید شده از طریق گیربکس به دیفرانسیل انتقال داده می‌شود، سرپلوس سراتو آن را سریعا به چرخ‌ها منتقل می‌کند که همین باعث حرکت کیا سراتو می‌شود.

انواع مدل پلوس ماشین

پلوس به طور معمول دو نوع هستند که در زیر هر یک را به صورت کامل شرح خواهیم داد.

سرپلوس معمولی
این نمونه سرپلوس برای خودروهایی کاربرد دارد که سیستم ترمز معمولی دارند. بنابراین، سرپلوس معمولی برای اتومبیل‌‌های دارای سیستم ترمز ABS کارایی ندارد. البته شایان توجه است که سرپلوس ماشین‌های ABS را نیز نمی‌توان برای اتومبیل‌های معمولی به کار برد.

سرپلوس ABS دار
این نوع سرپلوس برای ماشین‌های مجهز به سیستم ترمز ABS به کار می‌رود. لازم به ذکر است که بر روی سرپلوس ABS یک چرخ دنده نصب شده است که با توجه عملکرد ماشین، زمان حرکت ترمزگیر را مشخص می‌کند. به همین دلیل است که برای خودروهای معمولی فاقد کاربرد است.

علت خرابی سرپلوس سراتو

با توجه به مطالبی که در بالا بیان کردیم، پلوس از جمله لوازمی است که نحوه کارکرد آن اهمیت زیادی در کیفیت عملکرد کیا سراتو دارد. این قطعه خود از اجزای جزئی‌تری تشکیل شده است که باید هماهنگی و نظم در ارتباط با یکدیگر داشته باشند.

از این رو کوچک‌ترین اختلال در روند فعالیت هر یک از این اجزاء می‌تواند در نتایج کلی قطعه پلوس تاثیر مخربی داشته باشد. حال در ادامه،‌ به برخی از مهم‌ترین علل صدمه دیدن سرپلوس سراتو اشاره خواهیم کرد.

رانندگی با دنده نادرست
اگر شما در حین رانندگی از دنده به طور صحیح استفاده نکنید فشار زیادی به کلاچ، دیفرانسیل و همینطور سرپلوس سراتو وارد می‌شود که در نتیجه،‌ آسیب دیدن آن را به دنبال دارد.

پاره شدن گردگیر سرپلوس سراتو
یکی از اساسی‌ترین و در عین حال رابج‌ترین علت خرابی سرپلوس سراتو، پاره شدن گردگیر است. گردگیر یک قطعه قیف مانند است که در انتهای پلوس قرار گرفته که کار اصلی‌اش جلوگیری از ورود آلاینده‌های خارجی و گرد و غبار به سرپلوس سراتو و سایر مفصل‌های آن است. بنابراین در صورت پارگی این قطعه، پلوس و اجزای آن در معرض آسیب‌های جدی قرار می‌گیرند. البته در نظر داشته باشید که گاهی اوقات، پاره شدن گردگیر باعث پس دادن روغن نیز می‌شود.

به کارگیری اشتباه ترمز دستی در کیا سراتو
یکی دیگر از عواملی که می‌تواند به راحتی زمینه خراب شدن سرپلوس سراتو را فراهم کند استفاده نادرست از ترمز دستی و به عبارتی، گرفتن ترمز‌های ناگهانی است. در حقیقت، باید هنگام کار کردن با ترمز دستی دقت زیادی داشته باشید؛ چرا که استفاده نا به جا و اشتباه، افزایش استهلاک سرپلوس سراتو و در نهایت، خرابی آن را به دنبال خواهد داشت.

رها کردن سریع کلاچ و خراب شدن پلوس کیا سراتو
در صورتی که کلاچ کیا سراتو را به طور ناگهانی و سریع رها کنید به مرور علاوه بر سرپلوس سراتو، سایر ملزومات خودرو نیز در معرض آسیب جبران‌ناپذیری قرار می‌گیرد.

استارت زدن به کیا سراتو در حالت دنده
از دیگر علت‌های رایج خرابی پلوس، استارت زدن در حالت دنده است. شاید گاهی اوقات، با این پدیده مواجه شده باشید که هنگام استارت زدن در حالت دنده، ضربه‌ای به ماشین وارد می‌شود. تداوم این ضربه در طول زمان می‌تواند آسیب جدی سرپلوس سراتو را در پی داشته باشد.

بکسل کردن کیا سراتو
وقتی کیا سراتو را بکسل می‌کنید معمولا فشار فیزیکی زیادی به بدنه آن وارد می‌شود. بنابراین این فشار می‌تواند باعث خرابی سرپلوس سراتو نیز شود.

نصب نادرست سرپلوس سراتو
یکی دیگر از علت‌های خرابی پلوس کیا سراتو این است که شما هنگام تعویض، آن را به درستی نصب نکنید یا پیج‌هایش را بیش از حد شل یا سفت ببندید. بر این اساس، هنگام تعویض با تعمیر سرپلوس سراتو حتما دقت زیادی داشته باشید. از علائم خرابی پلوس ناشی از نصب اشتباه آن،‌ بروز مشکل در فرمان در حین رانندگی است.

علائم خرابی سرپلوس سراتو

خرابی پلوس ماشین معمولا با نشانه‌هایی همراه است که عبارتند از:

🔴 شنیدن صدای تق تق هنگام چرخش فرمان به سمت راست یا چپ
🔴 لرزش اتاق کیا سراتو یا دسته دنده، هنگام رانندگی با سرعت بالا
🔴 شنیدن صدای تقه‌‌ مانند، هنگام فشردن یا کم کردن فشار پا از روی پدال گاز
با توجه به مطالب بالا توصیه می‌کنیم به صورت دوره‌ای، سرپلوس سراتو و همچنین گردگیر کیا سراتو را مورد بررسی قرار دهید چرا که این رویه باعث افزایش طول عمر و همچنین کاهش هزینه‌های اضافی می‌شود.

پلوس از چه بخش هایی تشکیل شده است؟

پلوس کیا سراتو با وجود کوچک بودن از بخش های متعددی تشکیل شده است. این اجزا موظف هستند در عین هماهنگی با یک دیگر و برقراری اتصال میان دیفرانسیل و چرخ ها، نیروی چرخشی محرکه را با کمترین میزان اتلاف به چرخ ها منتقل کنند. برای آشنایی بیشتر اجزای این قطعه انتقال دهنده نیرو به چرخ ها را در ادامه بررسی می کنیم:

سرپلوس
سرپلوس همان قطعه متحرک و مفصل مانندی است که به چرخ ها وصل می شود. این قطعه جهت ایجاد امکان چرخش پیچشی پلوس را در زمان دور زدن ماشین فراهم می آورد. نقش اصلی این بخش را می توان آخرین مرحله در انتقال نیروی موتور به چرخ ها دانست.

مشعلی
مشعلی وظیفه دارد سه شاخه داخلی پلوس ماشین را در جای درست قرار داده و آن را به دیفرانسیل و گیربکس متصل نماید. البته سه شاخه خود درون جعبه دنده جای می گیرد.

گردگیر
پلوس ماشین در قسمتی قرار دارد که به طور مداوم با گرد و خاک و آلودگی در ارتباط است. این گرد و خاک می تواند به داخل اجزای آن نفوذ کرده و عملکردش را دچار مشکل کند. گردگیر قطعه ای لاستیکی و مخروطی مانند است که به جهت محافظت از بخش های مختلف پلوس که نیازمند روغن کاری و گریس کاری هستند، از جمله سرپلوس سراتو، سه شاخه و مشعلی به کار گرفته می شود. با این وجود لازم است هنگام سرویس های دوره ای خودرو گردگیر را مورد ارزیابی قرار داد. تا اگر دچار آسیب شده، نسبت به تعویض آن اقدام کنید.

سه شاخه
سه شاخه یکی دیگر از اجزای این قطعه است که عمل تامین حرکت طولی پلوس را در کنار حرکت چرخشی سرپلوس سراتو انجام می دهد. یکی از وظایف این قطعه کمک به عبور راحت و بی دردسر کیا سراتو از روی ناهمواری های جاده ای است. محل قرار گیری سه شاخه درون سرپلوس سراتو بوده و با چرخ ها و مشعلی درگیر می باشد. لازم به ذکر است که خراب شده این قطعه موجب لرزش در خودرو در حال حرکت می شود.

میل پلوس
میل پلوس میان دو سرپلوس سراتو قرار گرفته و انعطاف لازم را در این قطعه به وجود می آورد. برخی آن را شافت هم می نامند. ماهیت این میله به گونه ای است که فشار زیادی را متحمل می شود. از این رو معمولا به طور قطور و از آلیاژهای محکم تولید می گردد.

به توجه به توضیحات بالا در میابیم که سه شاخه و گردگیر قطعاتی هستند که به طور مشابه دورن دو سرپلوس سراتو قرار دارند. شافت وظیفه اتصال این دو را بر عهده داشته و مشعلی هم در سمت اتصال آن به گیربکس و دیفرانسیل قرار دارد. جهت اتصال پلوس خودرو به دیفرانسیل هم یک هزار خار دنده ای مورد استفاده قرار می گیرد.